Старите жилищни и стопански сгради, конструкции на десетилетия, се нуждаят не само от козметичен, а и от основен ремонт на апартамент в София, който включва демонтаж на стари ВиК, ел. инсталации и отоплителни системи. Освен това основният ремонт не е пълен без демонтаж на прегради, подови настилки, замазки и санитарни помещения. Ако апартамент, офис или друго помещение има признаци на разрушаване, пукнатини, но все още не принадлежи към аварийна сграда, тогава е необходимо да се ремонтират шевовете, разликите от свиване на къщата с високо качество, да се сменят покритията по стените , таван, под.

Особености при ремонт на апартаменти в  стари сгради

Фирмата ни разполага с пълен състав от служители, включително строителни инженери, проектанти и майстори, всеки от които разбира от тесен профил на работа - с ВиК, ел. инсталации, боядисване, демонтаж и довършителни работи на стени, тавани, нивелиране на пода и полагане на нови настилки.

Тъй като всички панелни, тухлени, блокови, смесени сгради имат свои собствени характеристики и са с различна възраст, ние поемаме пълна отговорност за извършването на такава работа. Нашите специалисти внимателно подхождат към търсенето на проблеми и обръщат внимание на характеристиките на основния ремонт във всеки отделен случай. Инженерите оценяват помещенията и изготвят схеми за преустройство, като вземат предвид техническите възможности, заменят всички повредени и остарели инженерни мрежи и комуникации.

Фирмата ни предлага услугите на отговорни и квалифицирани инженери и работници. Ние помагаме да изберем висококачествен материал за комуникации, за довършителни работи. Извършваме работи изключително качествено и в срок. Ние предоставяме гаранция за нашата работа, тъй като сме уверени, че нашите ремонти ще служат на своите собственици дълго време.

 

Последни обяви