Един от най-удобните и изгодни начини за ремонт на апартамент или офис в София е да се свържете със специализирана фирма, която ще ремонтира и обзаведе помещенията и по този начин ще разшири тяхната функционалност. Отстраняването на стари покрития и демонтажа на инженерните комуникации, санирането и други работи често са придружени от технически трудности. Компания, която се занимава с ремонт и декорация на апартаменти в София,

трябва да гарантира способността на своите майстори да извършват строителни и довършителни работи в столичните апартаменти не само бързо, но и с високо качество.

Съдържание:

Какви видове ремонт и декорация на апартаменти се предлагат от професионалисти в София и Софийска област

Специализирани фирми, които обновяват апартаменти и обзавеждат офиси в София, предлагат на клиентите разнообразни дизайнерски работи. Това ви позволява да изберете вида ремонт и декорация, от които се нуждаете, и да разпределите работата на етапи. По правило за всеки проект се изисква отделен набор от услуги. За такива фирми това не е проблем, тъй като техните майстори могат да извършват всякакъв вид ремонт и декорация на апартамента.

Добра, професионална фирма за ремонт и декорация на помещения ще демонстрира отговорен подход към всеки етап от работата. Това важи и за избора на строителни материали и следгаранционната поддръжка на комуналните услуги. Ако сте фокусирани върху висококачествен ремонт на апартамент или декорация на офис и не искате да харчите допълнително време и пари, трябва да изберете добра компания, която ще извърши необходимата работа.

Козметичен ремонт и декорация на апартамент в София

 

Ремонтът на апартамент е обновяване на интериора му чрез подмяна на тапети, под, таван, мебели. Този вид ремонт не изисква големи финансови инвестиции.

Компаниите, които се занимават с ремонт и декорация на апартаменти в София, извършват необходимата работа.

По правило комплексът от услуги включва следните елементи:

 • измерване на помещението;
 • отстраняване на стари покрития;
 • лепене и боядисване на стени;
 • ремонт на тавана;
 • саниране на подовата настилка;
 • смяна на контакти и ключове;
 • монтаж на нова ВиК;
 • полагане на плочки;
 • монтаж на нови врати и прозорци;
 • отстраняване на строителни отпадъци.

Козметичните ремонти няма да отнемат много време, ако се извършват от професионалисти. Фирмите за капитални ремонти извършват основно висококачествена козметика въз основа на желанията на клиента. Такива компании си сътрудничат с водещи доставчици на строителни материали, което им позволява да използват евтини, но висококачествени тапети, подови и таванни покрития и др. Така за кратко време и без ненужни финансови разходи ще получите актуализиран уютен интериор на апартамента.

Стандартен ремонт и декорация на апартамент в София

 

По-правилно би било да се нарече стандартен ремонт и декорация на апартамент или офис основен ремонт, който се извършва без дизайнерски проект. Можете да определите качеството на такива ремонти, като разгледате какви материали използват майсторите и колко компетентно и професионално работят.

 

Тези компании в София, които се занимават с професионален основен ремонт и декорация на апартаменти, имат богат опит в строителната индустрия, а техните майстори имат специални умения и знания в тази област.

По принцип стандартният ремонт на помещенията включва следните елементи:

 • преустройство на помещенията;
 • козметичен или основен ремонт;
 • ВиК и ел. работи;
 • демонтажни работи;
 • шпакловка и боядисване на повърхности.

Този вид саниране е много популярен в нови домове и офиси, тъй като може да се използва за подобряване на комфорта на помещенията както за живеене, така и за работа. Също така стандартният ремонт на апартамента и неговата декорация ви позволяват да създадете нов интериор.

Майсторите на Софийските ремонтни фирми планират предварително всички груби работи и фини довършителни работи, така че стандартният ремонт на апартамента да е с високо качество и да се извърши възможно най-скоро. Компанията "АкваЕМ" извършва висококачествени и евтини ремонти в София.

Цялостен ремонт и декорация на апартамент в София

 

Основният ремонт на апартамент предполага специална "регулация", която задължава строителните работи да бъдат разделени на голям брой етапи. Този вид ремонт се счита за най-труден поради техническите задачи, възложени на майсторите. По правило основният ремонт на апартамент се извършва на два етапа. Първият е подготвителен, вторият е същинските ремонтни дейности в апартамент или офис.

Подготвителният етап на основния ремонт на апартамент или офис включва демонтаж на замазки и разрушаване на неносещи стени, което ви позволява да преустроите помещенията. През този етап също се полагат електрически кабели и различни инженерни комуникации.

През втория етап се извършват основните строително-ремонтни дейности. Сред тях може да бъде монтаж на вътрешни прегради, шпакловане и боядисване на стени, полагане на циментово-пясъчна замазка със звукоизолация и армировка, монтаж на водопроводни и канализационни системи, прокарване на тръби.

Повечето от компаниите, занимаващи се с ремонт на апартаменти и декорация на офиси, имат богат опит в извършването на основни ремонти от всякаква сложност. Майсторите подхождат отговорно към всеки етап от строително-ремонтните работи, използват висококачествени строителни материали и следователно могат да гарантират безопасността на ремонтираните помещения и атмосферата на комфорт и уют в реновиран апартамент или офис.

Дизайнерски ремонт и декорация на апартамент в София

 

Дизайнерският ремонт е професионално създаване на нов интериор за апартамент или офис. След извършване на такава работа стаята ще стане по-удобна и функционална. Някои специалисти на ремонтни фирми обръщат специално внимание на ергономията на дизайна, като по този начин показват своя интегриран подход към проекта.

Дизайнерският ремонт на апартамент или офис включва разработването на специален проект за работа, който майсторите следват безотказно. Този вид ремонт има редица предимства пред стандартната работа. Така че дизайнерското обновяване и довършване на апартамент не изисква подготвителна работа под формата на премахване на стари материали и довършителни работи, демонтаж на електрическо и водопроводно оборудване. Този вид ремонт ви позволява да създадете необходимото оформление по време на строителната фаза и също така се извършва възможно най-скоро, като се намалява общата оценка.

По правило дизайнерските ремонти и декорация на апартамент или офис в София се извършват от квалифицирани майстори, които гарантират индивидуален подход към всеки клиент. Благодарение на тясното сътрудничество с водещи доставчици на довършителни материали, специалистите могат да поддържат достъпни цени на всички етапи от обновяването и декорацията на дизайна.

От какъв вид работа се състои ремонтът и декорацията на апартаменти до ключ в София?

Ремонт и довършване на апартамент до ключ е идеален вариант, ако искате да имате само приятни спомени, а самият ремонт наподобява магия. Като поверите цялата работа на професионалисти, можете спокойно да се занимавате с бизнеса си.

 

Какво обикновено се включва в ремонта и декорацията на апартамент до ключ?

В този комплекс от работи участват архитекти, строители, инженери, електротехници, дизайнери.

Изграждането и ремонта на помещения до ключ са предназначени да избавят клиента от излишни грижи и притеснения. Доставката на строителни материали и интериорния дизайн се извършват от квалифицирани специалисти. Те също така контролират качеството на извършената работа. От клиента се изисква само да се съгласи с прехвърлянето на правомощията си и да подпише договора.

Преди да поръчате ремонт и довършване на апартамент до ключ, можете да получите подробна консултация по телефона. За да определи цената на ремонта, при клиента идва измервателен инженер. По правило тази услуга се предоставя безплатно. Можете да поръчате посещение на инженер-геодезист по телефона или чрез уебсайта на компанията.

Когато поръчвате ремонт и довършване на апартамент до ключ, няма да бъдете засегнати от ремонтни усилия, включително закупуване на материали. Можете да разгледате всички каталози у дома или в шоурума. Ръководство за довършителни материали ще ви разкаже за техните предимства и недостатъци, а служителите на компанията ще донесат необходимите материали на сайта.

 

Ремонтът и довършването на апартаменти до ключ включва следните стъпки:

 1. Пристигане на измервателния инженер при клиента. На този етап се правят измервания, изчисления и обща оценка на състоянието на стени, подове, тавани. Специалистът моделира бъдещия интериор на апартамента, въз основа на желанията на клиента. Дизайнерският проект предвижда абсолютно всичко, от цвета на тапета и подреждането на мебелите в стаята до схемата на окабеляване и разположението на контактите и ключовете. Така строителите имат ясен план за предстоящата работа, а клиентът има представа как ще изглежда апартаментът му в крайна сметка.

 

 1. Всъщност капитални и технически работи, които включват прехвърляне на стени, преустройство на помещенията, подмяна на тръби и ВиК, смяна на електрическата схема. Имайте предвид, че всички ремонтни дейности трябва да се извършват в съответствие със стандартите на строителните норми и правила.

 

 1. Завършването на апартамент е прилагането на груби и довършителни материали, в зависимост от вида и цената на ремонта.

 

Всеки етап от ремонта и довършването на апартамент до ключ може да се счита за завършен само след проверка на работата за качество и съответствие със стандартите.

 

Ремонт и декорация на апартаменти в София в нова сграда

 

Собствениците на апартаменти в нови сгради трябва да извършат ремонт и декорация. Ако се свържете със специализирана компания и поръчате техните услуги, вашият апартамент ще бъде ремонтиран с високо качество и за разумни пари. Довършването на апартаменти в нови сгради до ключ се извършва, като се вземат предвид всички желания на клиента. Възможни са и работи, насочени към конкретен бюджет.

Видът на ремонта в нова сграда директно зависи от състоянието на апартамента, след като жилището е предадено от предприемача. Собственикът на жилище в нова сграда може да се нуждае само от фино покритие, а в някои случаи и от груба или дори капитална работа.

По този начин цената на завършването до ключ на апартамент в нова сграда в София е право пропорционална на списъка с необходимите ремонти. Специалистът ще изготви подробна оценка, която ще посочи необходимото количество строителни материали и цени за услугите на работниците. Имайте предвид, че финансовите разходи ще бъдат фокусирани върху бюджета, разпределен от клиента. Освен това служител на компанията ще даде съвет как да спестите пари, така че ремонтът на апартамента да струва приемлива сума.

 

Ремонтът и декорацията на апартамент в нова сграда имат свои собствени отличителни черти:

 1. Майсторите ще извършат качествено всички ремонтни работи, независимо от сложността на проекта. Трябва да се отбележи, че ако ремонтът и довършителните работи се извършват до ключ, самата фирма ще достави строителни и довършителни материали до съоръжението, ще изнесе боклука и ще извърши окончателното общо почистване на апартамента.
 2. Вниманието към детайла е една от основните характеристики на завършването на апартамент до ключ в нова сграда. В случай на нова къща зависят всички малки неща, които влияят на комфорта на обитателите. Това е местоположението на точките за консумация на електроенергия, тъй като проводниците са скрити вътре в стените в кабелни канали, както и инсталирането на водоснабдителна система в кухнята въз основа на бъдещото местоположение на мивката и съдомиялната машина.
 3. Грубото довършване на апартамент в нова сграда включва изравняване на стени и подове, монтаж на изолационни конструкции, включително топли подови настилки. На този етап можете да замените прозоречни блокове и да инсталирате рамки на вратите. След завършване на грубата обработка апартаментът се счита за готов за фина довършителна обработка.
 4. Финалното довършване на апартамент в нова сграда включва полагане на ламинат, балатум, паркет или мокет. Когато монтирате подови настилки, трябва да вземете предвид спецификата на всяка стая в апартамента. Например, в коридора и коридора, покритието трябва да бъде с повишена устойчивост на износване.
 5. Стените на апартамент в нова сграда могат да бъдат украсени с декоративна мазилка, тапети или покрити с боя. В кухнята, банята и тоалетната е по-добре да покриете стените с плочки или PVC панели. Подът обикновено е облицован с плочки.
 6. Таванът в апартамент в нова къща може да бъде тапетиран или да се монтират окачени конструкции. Друг вариант е инсталирането на многостепенни системи с вдлъбнати или външни прожектори. Майсторите ще закрепят сигурно полилеи и лампи, скривайки проводниците.
 7. Специалистите ще свържат домакински уреди: пералня, фурна и др., Ще инсталират водопровод и ще подредят мебелите.

 

 

Последни обяви