Зимните месеци са характерни с ниските температури, но и с моментите на уют и хармония, прекарани в компанията на семейството. Тъй като през зимата не можем да прекарваме много време на открито, си стоим по-често у дома, което пък на свой ред ни дава възможности да се насладим на компанията на любимите си хора. 

Камината е средство за отопление, което ни носи редица поводи за добро настроение. Тя създава една неповторима домашна атмосфера, която ни приютява и кара да изпитваме спокойствие. Разгледай предложенията за дизайнерски електрически камини за вграждане от онлайн магазин Бриколаж и се погрижи не само за адекватното отопление през зимните месеци, но и за атрактивния интериор.  

Какви са предимствата на електрическите камини

Тези уреди имат редица предимства. Именно това ги прави и толкова предпочитани за отопление, като ни осигуряват едновременно топлина и красота в жилището. Могат да се открият както стенни модели, така и ъглови, като и в двата случая работят на ток и с ниска консумация на електроенергия. Сравнително ниският разход е първото предимство на електрическите камини, които са толкова предпочитани и заради:

  • Модерния си дизайн;
  • Принципа си на работа;
  • Положителния принос за цялостния интериор;
  • Доказаната безопасност;
  • Възможността да се управляват и с дистанционно;
  • Удобството по време на използване;
  • Огнения ефект, който създават;
  • Защитения от прегряване термостат;
  • Лесния монтаж и др.

Тази зима избери различното. Стопли дома и сърцето си с електрическите уреди на Бриколаж. 

Как работят

Камините работят с електрически нагреватели с различна мощност, а някои от тях имат и повече от една степен на отопление. Наличният термостат пък предпазва от прегряване. Функцията на осветление и отопление могат да работят независимо един от друг. 

Ефектът на горящ огън при този вид отоплително тяло е симулиран чрез  LED технология. Някои модели позволяват да се регулира яркостта, а звуковият ефект на горящи дърва прави камината още по - реалистична. 

Къде можем да ги открием

В онлайн магазин Бриколаж ще откриеш разнообразни модели електрически камини за стена, които впечатляват със своя интересен и функционален дизайн. Възползвай се от изгодните цени и нека тази зима бъде неповторима. Създай уютна обстановка за цялото семейство и прекарвай времето си вкъщи с най-голямо удоволствие. 

Последни обяви