Създаването на дизайн на апартамент е не само творчески процес. Това изисква задълбочено разбиране на въпроса по отношение на изработването на всички нюанси за подреждане на наистина удобно пространство. Ние говорим за пространството, създадено за пребиваване

на конкретно семейство. И, разбира се, нито услугите за самопланиране, нито готовите дизайнерски проекти могат да формират основата на ремонта, който искате да видите във вашия апартамент.

Но като се свържете  с студиото за дизайн и ремонт , вие получавате възможността да станете собственик на вашия мечтан апартамент. В крайна сметка ние изпълняваме проекти с всякаква сложност от нулата и до ключ. За да направи това, компанията наема най-добрите дизайнери от София и висококвалифицирани високоспециализирани майстори за ремонт на апартамент.

Специално за вас ще създадем интериорен дизайн на апартамент

 

Много компании обещават индивидуален подход. Но какво означава това? Винаги ли си струва да се вярва на подобни оферти?

Говорейки за индивидуален подход, „Ем Строй Ремонти” Ви предлага:

  • Разработване на дизайнерски проект от нулата, тоест без шаблони и клишета. Никъде другаде няма да намерите същия ремонт по дизайнерски проект като вашия. За всеки клиент ние избираме различни стилистични и планировъчни решения.
  • Провеждане на съвместни срещи с дизайнери за формиране на пълно и ясно разбиране на вашите изисквания и предпочитания.
  • Проучване на вашия начин на живот, състав на семейството, ежедневие, интереси, така че оформлението на апартамента да вземе предвид всичко това максимално.
  • Съобразяваме се с броя и възрастта на членовете на семейството в момента, но създаваме интериори, които са актуални и след 3-5 години. Ако планирате да попълните семейството, ние ще вземем това предвид. Ако децата скоро трябва да ходят на училище, тогава ще осигурим място за писане на домашни с подходящи мебели и светлина.
  • Планирате ли да осиновите домашен любимец? Ние ще планираме всичко предварително за неговия и вашия комфортен престой. Антивандалски мебели, места за миене на лапи, хранене, хигиена, игри - ще помислим за това и още.

Интериорът на нашите апартаменти не остарява морално. И всичко това, защото ремонтите на Ем строй ремонти остават стилни и изглеждат модерни дори след години. Ние не следваме модните тенденции. Нашето интериорно студио създава интериор, който отразява вашия вътрешен мироглед, като взема предвид съвременните канони на стил.

 

Който участва в изпълнението на проекти за вас в екипа на Ем Строй Ремонти

 

Просто да кажем, че имаме талантливи служители, не би било съвсем правилно. Разбира се, ние набираме професионалисти, които са запалени да правят това, което обичат. За нас е изключително важно специалистите от екипа да имат не професия, а призвание в това, което правят. И така става. Но това не е достатъчно.

За да сте постоянно наясно какво се случва в света на интериорния дизайн и иновациите по отношение на завършването на апартаменти (довършителни материали, мебели), трябва редовно да подобрявате уменията си. Обръщаме специално внимание на това. Наред с други неща, това се изразява във факта, че специалистите на нашата компания и по-специално дизайнерите преминават курсове за напреднали  с удоволствие. Както си спомняте, вече казахме за това, те много обичат работата си. А това означава, че искат да бъдат най-добрите в нея.

В допълнение към професионалните качества, всички дизайнери на Ем строй Ремонти, както и специалистите по ремонт, имат отлични лични качества. Това се отнася не само за отговорния подход към бизнеса и точността. Въпреки че такива качества със сигурност са важни. За вас ще бъде приятно и удобно да общувате с дизайнерите, те не налагат своята гледна точка. Но те дават много разумни и компетентни препоръки. Във всяка ситуация ще намерим компромис. Клиентите при нас не са нервни и не се притесняват за резултата, той надминава очакванията в 100% от случаите.

 

Как създаваме индивидуален дизайн на апартамент за всеки клиент

 

Стъпка по стъпка и много подробно описахме процеса, разказвайки ви  всичко за дизайна . Там можете да проследите целия път на клиента от момента на контакта до получаването на готовия комплект документи.

Ако не се потопите в процеса, а извадите същността на всичко описано, тогава получавате следното:

Специалистите ни работят на няколко етапа. Първо се създава разпределението на апартамента, а след това той придобива стил, цвят и се завършва до ключ. Тоест трябва да създадем пространство само за вас. За да направим това, дистанционно и на съвместни срещи, използвайки доказани методи, ние възпроизвеждаме сценарии от вашия живот във всички стаи.

Така можете да разберете необходимостта и да определите стойността на всеки елемент в интериора. Имате ли нужда от тоалетка в спалнята? Трябва ли да се обмисля място за основата на прахосмукачката-робот? Или може би сте категорично против такова оборудване в къщата, но определено се нуждаете от гардероб за дрехи? Всеки изход ще бъде там, където е необходимо. Без удължители, тройници и неудобства. Трябва да се чувствате възможно най-удобно, независимо какво правите.

 

Защо създаването на индивидуален дизайнерски проект не може да стане за няколко дни

 

Доста често клиентите имат определени очаквания за краен срок. И мнозина са изненадани, че разработването на документация ще отнеме време (средно отнема до 3 месеца). Изглежда, каква е трудността? Разбрахме какво харесва клиента, избрахме стил и прехвърлихме данните в програмата. Но не, на практика проектите, които наистина са обмислени до най-малкия детайл, не се раждат така.

На първия етап се създават и координират планови решения. Определено отнема време. Дизайнерът подготвя няколко варианта. След при лична среща, разнасяте мебелите и правите корекции. Случва се клиентът веднага да се съгласи с предложения вариант. Но по-често е необходимо време за обмисляне и вземане на решение.

След този етап следва визуализацията на интериора. Включва няколко ъгъла за всяко помещение с пълното му завършване до ключ. Тоест ще можете да оцените не само мебелите и декорацията, но и как ще бъде организирано осветлението. Етапът на създаване на визуалната част на интериора е най-дълъг. За всеки ъгъл на всяка стая дизайнерът отделя минимум 3 часа работно време.

На последния етап се извършва разработването на строителни чертежи, диаграми и отчети, където е посочена цялата съществена информация.

 

Колко дизайнери работят по проекта

 

Клиентите често са изненадани, че трябва да общуват не с един специалист, а с няколко. Всъщност на различни етапи от разработването на проекта специалистите участват на свой ред в неговото изпълнение.

Те са експерти в своята област и за нас е изключително важно всички части на процеса да бъдат отработени по възможно най-добрия начин. В резултат на това, след одобрение на оформлението, дизайнерът-визуализатор поема работата. И когато дойде време за обзавеждане на апартамента, избор на довършителни материали за декорация, лампи и мебели, "щафетата" преминава към дизайнера-монтажник. Е, дизайнера завършва процеса. Той просто извършва разработването на строителни чертежи и отчети.

 

Знаете ли, че когато разработвате дизайнерски проект, ще разберете предварително разходите за ремонт на апартамент?

 

И това е така, защото проектът съдържа не само имената на използваните позиции, но и тяхната цена. И не някакъв митичен, а истински, с указание за артикули и изпращане до магазини.

Между другото, много е важно да добавим, че с „Ем Строй Ремонти” спестявате много при закупуване на довършителни материали и мебели. Имаме така наречените дизайнерски отстъпки. Обикновено компаниите мълчат за това, оставяйки си разликата в цената. Но ние го даваме на клиентите. Тоест, продавачите на стоки правят голяма отстъпка (отстъпка) за факта, че си сътрудничим с тях постоянно. И ние ви даваме цялата сума на това връщане. По този начин връщате част от средствата, инвестирани в разработването на дизайнерски проект.

 

Какво още ви предлага „Ем Строй Ремонти”?

Създаването на дизайн на апартамент не е единствената ни услуга. Въпреки че тук започва нашето сътрудничество и работа по проекта. В допълнение към разработването на дизайнерски проект, ние ви предлагаме и  Архитектурен надзор и директен качествен модерен  ремонт на апартамент по дизайнерски проект .

Тоест ние всъщност сме организация с пълен цикъл. Кандидатствате в момента на идеята за извършване на ремонт, а ние го изпълняваме до ключ. Цялата работа се извършва от висококвалифицирани майстори на „Ем Строй Ремонти”.  

 

Последни обяви