При изграждането на къща цялата работа, свързана с водоснабдяването и канализацията, се поверява на професионалисти. От това зависят целостта на конструкцията, вашето спокойствие и комфорт. Само специалист с опит и познаване на

нюансите ще извърши водопроводни работи с такава точност и задълбоченост, че ще забравите за дълго време как изглежда гаечен ключ и колко отвратително звучи капещ кран. При цялото желание да свършите сами ВиК работата, ще отделите много повече време за това, отколкото сте очаквали и можете да си позволите.

 

Повечето бани , оборудвани с модерно оборудване, са доста изискани. Сензорно управление, скрити панели, въртящи се дюзи. За да разберете как работи всичко, ще са необходими много усилия.

Майсторите на фирма "Водопроводчик нет" са професионалисти от висок клас с дългогодишен опит, които непрекъснато повишават нивото си чрез стажове и обмяна на опит. Няма системи, с които нашите майстори не могат да се справят. В същото време по време на ремонта няма да пострада нито външният вид, нито функционалността на устройствата.

ВиК е комуникация с повишена сложност, изискваща точност, прецизност и педантичност. Проблемите с ВиК са на първо място в списъка на битовите проблеми и изискват незабавни решения. Нашите специалисти ще се обадят в рамките на 40 минути след лявото приложение с набор от необходими инструменти. Трябва само да посочите мястото на аварията, а нашите майстори ще се заемат с нейното отстраняване.

Услуги

Извършваме различни водопроводни работи в София:

  • ремонт на тръби
  • водопроводна инсталация
  • подмяна на тоалетна
  • ремонт на вана "до ключ"
  • смяна на смесител
  • отстраняване на течове
  • прокарване и подмяна на тръби

Можете да се запознаете с пълен списък на работите и цената на услугите на уебсайта, където ще намерите много полезна информация.

Не забравяйте, че саморемонтирането на ВиК може да доведе до непредвидими последици. Не рискувайте семейния си бюджет, отстранете проблема професионално, ефективно и с гаранция.

Обаждането на непознат в дома ви винаги е съпроводено с рискове. Нашата компания работи на пазара на услуги от 2006 г. и за това време придоби отлична репутация, с която се гордеем и ценим. Ето защо можете спокойно да се обадите на нашия майстор през сайта по всяко време или като се обадите по телефона в работно време. Имаме удобен график: от 8 сутринта до полунощ.

Извършваме ВиК работи с всякаква сложност и всякакъв обем. Ние монтираме един единствен смесител в апартамента със същото високо качество и произвеждаме тръбопроводи и свързване на душ кабина до ключ в частна къща. Отстраняваме запушванията с хирургическа прецизност, като се съобразяваме с материала на вашите комуникации. Работим бързо и без загуба на качество, не ни е изгодно да забавяме процеса, ние ценим нашето и вашето време.

 

Последни обяви