Съществуват много видове тренировки, но един от най-ефикасните при горенето на мазнини, стягане на кожата и изграждане на мускулатура остават тези с висок интензитет.

Още наричани хийт тренировки, те успяват да активират по-голяма част от мускулатурата на тялото, да горят повече калории по време и след процеса на действие.

С тяхна помощ, забързваме метаболизма си, горим повече мазнини и можем да изваем тялото на нашите мечти. Колкото и клиширано да звучи, то това е истината.

Трябва да кажем, че тези тренировки изискват по-стабилна подготовка и в случаи, когато сте с наднормено тегло или все още „начинаещи“ е добре да се консултирате с професионален треньор за изпълнението им.

В текущата блог статия ще си поговорим относно една важна част, която прави високо интензивните тренировки още по-ефективни и дава допълнително удобство при изпълнение.

Това са клиновете!

Да, клиновете за дами и мъже са обичана спортна дреха за долната част на тялото, която дава комфорт, лекота и мобилност при изпълнението на десетки упражнения.

За клиновете

Тренировките, независимо дали са в залата или на открито трябва да бъдат съобразени с облеклото. Или всъщност, точно обратното – облеклото трябва да се съобрази с вида на тренировките.

За щастие, тези тренировки с висок интензитет, още наричани кръгови тренировки, защото сериите се „въртят“ на ниско интензивни и високо интензивни, имат нуждата от точно това.

Добра мобилност, координация на тялото и повишаване на издръжливостта.

Клиновете дават свободата да увеличите силата си, да изпълнявате упражненията по точния начин и да постигате повече резултати.

Ако вече ви заинтригувахме и имате интерес да опитате нещо различно от познатата рутина в тренировките, можете да разгледайте страхотните мъжки клинове, които екипът на Point1.bg предлага. Кликнете върху изображението и вижте сами.

Мъжките клинове са особено подходящи за преходи, тежки тренировки в залата, вдигане на тежести, спринтове и много други. Те са леки, прилягат по краката и материалите са страхотни.

Как клиновете пряко влияят на хийт тренировката?

Те са свързани с това, че позволяват възможно най-добрата мобилност на тялото и краката по време на висок интензитет.

Понякога анцузите или късите панталони имат своите малки недостатъци откъм свободна на движение, а клиновете прилягат и се чувствате в синхрон с упражненията.

Подходящи за са тичане, ходене, изкачване, дори и работа в някои случаи.

Материалите са обикновено памучни, смесени с голям процент еластан и се перат много лесно и бързо.

Последни изречения

Кой каза, че само дамите имат правото да носят клинове?

Напротив. Клиновете са невероятна спортна дреха, която дава свобода, за да покажете всичко на което сте способни в залата, на трасето или на дълги преходи.

Комбинирайки ги с тениски, суичъри, блузи, потници, спортни якета и ветровки, вие можете да постигате повече.

Ако имате нужда от висококачествени клинове, аксесоари и дрехи, то можете да посетите следния спортен магазин.

Тук ще намерите над 3000 спортни и туристически артикула от европейски брандове на най-добри цени.

Поемете по пътя на спорта още днес.

 

 

Последни обяви