Законовото притежание на огнестрелно оръжие е свързано с определени изисквания за неговото правилно съхранение. Отговорностите са изцяло за сметка на неговия собственик, който трябва да се погрижи за сигурността и безопасността при стопанисването на своя пистолет или ловно оръжие. Те трябва да се държат в метална каса, за да бъде достъпът до тях контролиран. Металният сейф се позиционира на дискретно място, а заключващият му механизъм е надежден и гарантиращ невъзможността му за неправомерно отваряне. 

Какво е предназначението на оръжейната каса

Металната каса за оръжие е задължителен компонент за съхранението на пистолета или пушката. Тя трябва да бъде стабилно закрепена към стената, но едновременно с това и към пода, така че нейното преместване да е невъзможно. Освен това, местонахождението й е препоръчително да бъде такова, че откриването й от деца, гости и дори крадци да е трудно. Необходимо е адресът на оръжейния сейф да бъде идентичен с този от личната Ви карта.

Как да изберем подходящ модел

Изборът на железни каси за оръжие е лесен, стига да сте запознати с особеностите на този вид продукти, а и в частност с техническите параметри на огнестрелната пушка или пистолет, които искате да съхранявате. В магазин Заримекс ще откриете както малки кутии за пистолети и боеприпаси, така и такива, които са предназначени за ловно оръжие и са с тесни, но високи размери. 

Наличните в сайта сейфове са надеждни и с много добро качество. Притежават модерна система за заключване, която прави неправомерния достъп до съдържанието в касата невъзможен. Част от нейните характеристики е пожароустойчивостта, оптималните вътрешни и външни размери, анти-пробивните качества и др. Заложете на високата защита и не правете компромиси със сигурното съхранение на оръжейното оборудване. 

Защо да се доверите на Заримекс

Магазинът предлага богата селекция от нови сейфове за пистолети и пушки, които предлагат здраво и сигурно захващане, както и надеждна система за заключване. Всяко едно предложение е сертифицирано и с максимална гаранция за конструкцията. Изберете Заримекс и се възползвайте от:

  • Разнообразната продуктова гама;
  • Изгодните цени;
  • Отличното обслужване;
  • Коректните условия за продажба на оръжейни стоки.

Изборът на сейф е изключително отговорна задача, към който всеки трябва да се отнесе отговорно и безкомпромисно. Намирането на надежден магазин, от който да я закупим, стои в основата на добрите резултати, като Заримекс е отличен вариант в случая. 


Последни обяви