Dzhunev Photography е свободен за заявяване на дата, ден и час, в който да направи професионално заснемане за Вас, нуждаещите се от спомени, направени по един невероятен начин.

Екипът на Dzhunev Photography предлага фото и видео засенмане на сватбени тържества, заснемане на светото кръщене, детски партита, рожденни дни, юбилеи, абитуриентски бал, абсолвентска, продуктова фотография, интериорно заснемане, заснемане на всякакви други събития, в това число автомобилни шоута, спортни събития и много други.

Предлагаме услугите, както в Благоевград, така и в Банско,  Пловдив, София, Варна, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Русе, Плевен, Ловеч, Велико Търново, Шумен, Сливен, Кърджали, Враца, Хасково, Смолян, Пещера, Велинград, Карлово, Казанлък, Панагюрище и др.

Ако Ви предстои радостно събитие, но все още не сте избрали фотограф, който да заснеме това събитие, то позвънете на GSM 088 999 62 62. Примерни снимки можете да откриете на www.dzhunev.com. Моля имайте предвид, че не се качват снимки от събития на хора, тъй като екипът зачита правата на хората и държи всяко заснето събитие да остане само на клиентите. Естествено, ако Ви предстои сватбено тържество, можете да поискате примерни кадри от събития, и ще Ви бъдат предоставени, само за Ваше ползване, както и за идеи.

И така, освен в България, може да бъде наета фото услуга за заснемане на специфично условие в чужбина. За тази цел се изисква предварително уточнение на детайлите.

Последни обяви