Подмяната на тръбите на канализационната система е трудоемък и отговорен бизнес. Поради специфичната миризма, която съпътства целия процес на работа, не много хора могат да го направят. Ако търсите екип от водопроводчици, които са готови за полагане или смяна на канализационни тръби, значи сте попаднали на правилното място.

Нашата компания предоставя широка гама от ВиК услуги за жителите на София на най-достъпните цени в града. Работим денонощно и седем дни в седмицата. Вече няма нужда да се отпускате от работа или да променяте плановете си. Вие сами определяте часа на пристигането на майстор. Полагаме и подменяме тръби в частни къщи, апартаменти, офиси, както и в търговски и административни помещения.

Канализация до ключ

Специалистите на фирмата предоставят пълен набор от услуги, свързани с монтажа на канализация до ключ, а именно:

  • Полагане на канализационна тръба.
  • Монтаж или смяна на щранга.
  • Оформление на тръбите.
  • Смяна на сифон
  • Почистване на канализационната система.
  • Монтаж на септична яма.

Всеки мобилен екип е оборудван с всичко необходимо: висококачествени консумативи, електрически инструменти и специално оборудване.

Как работим

Специалист на фирмата идва при вас и изчислява обема на работа, както и необходимия материал. При поръчка на услуга до ключ, майстора самостоятелно закупува всичко необходимо и предоставя на клиента касови бележки. След закупуване на необходимите материали в уговореното време пристига мобилен екип. Всички работи се извършват възможно най-бързо при спазване на всички правила и разпоредби. След завършване те почистват всички строителни отпадъци.

Специално внимание трябва да се обърне на цените на услугите. Те са напълно съобразени с качеството на извършената работа. Ако сте редовен клиент или поръчате комплексна услуга, ще получите отстъпка. За слабо защитените слоеве от населението, сред които: пенсионери и инвалиди, провеждаме сезонни промоции.

 

Последни обяви