Автомобили и джиповеrss
Автомобили, каравани, лодки

15 лв
2023-04-20 00:56:54
никога не изтича
198
16000 лв
2023-05-08 20:40:37
никога не изтича
206

Обяви за Автомобили, каравани, лодки

Решихте ли да смените колата си? Тук можете да добавите обява за продажба на автомобил. Вашата оферта ще стане достъпна за хиляди посетители на нашия сайт.
Поставянето на обяви, свързани с Автомобили, каравани, лодки, камиони или мотоциклет е един от най-популярните начини за продажба на транспортни средства онлайн. Отървавате се от необходимостта да показвате колата си на пазара на автомобили. Единственото ни изискване е честността с нашите потребители. Машината, представена за продажба, не трябва да бъде обременена със задължения към банката, в допълнение, препоръчваме ви да опишете подробно всички недостатъци и неизправности, които са идентифицирани по време на работа.
Добавете обява за продажба на автомобил
След натискане на бутона „ Добави обява“ информацията за автомобила ще бъде проверена и в случай на невярна информация, обявата ще бъде изтрита. След успешно преминаване на проверката веднага се публикува обявата за продажба на автомобила, караваната или лодката. Можете да сте сигурни, че именно във вашия град, близо до вас, живеят десетки хора, които мечтаят да купят колата ви. Ние ще ви помогнем да намерите купувач на автомобили възможно най-скоро!

Последни обяви