Професионалният ремонт на апартаменти е достъпен начин да подобрите дома си:

 • Променете стила му.
 • Разпределете функционалните зони.
 • Променете оформлението, ако е необходимо.

Квалифицирани майстори от персонала на фирма Аква ЕМ не само "съживяват" пространството, но и въплъщават желанията на клиента в него. Такава работа предполага интегриран подход, използване на нови материали и техники. Ако разберете, че е време да промените нещо, предлагаме да започнете с ремонта!

Ремонт в европейски стил: променете пространството около вас!

По-рано ремонтът на апартамент в европейски стил означаваше боядисване на стените в бяло и това е всичко! Днес това е сложен процес, на който трябва да се доверите на истински специалисти. Този вид работа включва цялостно обновяване на пространството, изравняване на повърхности, отстраняване на неизправности в комуникациите, декорация и компетентно изготвяне на дизайнерски проект.

Модерен тип ремонт на апартамент до ключ:

 1. Професионален дизайн.
 2. Високо ниво на качество.
 3. Модерност.

Всеки дизайнерски проект е сериозна работа, така че помещението не само да изглежда страхотно, но и да остане функционално. С помощта на опитни майстори на "Аква ЕМ" ще имате:

 • Обмислен е поетапен алгоритъм на действията.
 • Определена е общата концепция за ремонтни мерки.
 • Самата работа ще бъде извършена на високо ниво.

Ремонт на апартамент: доверете ни се!

Можете да поръчате ремонтни услуги в София във фирма Аква ЕМ! Това е компетентно решение на човек, който гледа към бъдещето:

 1. Персоналът включва само професионалисти, които познават 5+ всички характеристики на технологиите за ремонт с европейско качество, правилата за монтаж, преустройство, декорация и други тънкости. В резултат на това ще получите висококачествен резултат, дори надминаващ всички очаквания.
 2. В работата си използваме безопасни първокласни материали. По желание на клиента самата фирма закупува или дава препоръки къде и какви решения трябва да бъдат закупени, за да се получи най-добър резултат.
 3. Достъпна цена на услугата. Аква ЕМ редовно предлага отстъпки, провежда промоции, което прави ремонта още по-достъпен. Клиентът ще разбере точните цифри във всеки конкретен случай след безплатно посещение на обекта след изготвяне на оценка.
 4. Официална гаранция за цялата работа. Клиентът разполага с пълно портфолио от документи.
 5. Прилагане на индивидуален подход при работа с всяка стая. Зад стотици успешни случаи, включително особено сложни.

Ние ще изчислим ремонта на вашия апартамент

Цената за ремонт в евро стил винаги е индивидуална, тъй като зависи от много фактори:

 • Площта на апартамента.
 • Сервизен списък.
 • Използваните материали и ценовата листа за тях.
 • Спешността и сложността на задачата.

В продължение на много години се занимаваме успешно с ремонти с европейско качество в София, познаваме от "А" до "Я" всички тънкости на процеса и можем да гарантираме брилянтен резултат. С професионалисти в своята област, ремонтът ще даде на всеки апартамент втори живот, ще го преобрази за по-добър живот на красиво място. Можете да оставите онлайн приложение още сега за безплатно и прозрачно изчисляване на разходите за реализиране на най-смелите идеи и ние обещаваме, че ще бъдете приятно изненадани.

 

Последни обяви