Ремонтът на апартаменти в София и Софийска област често се сравнява с природно бедствие, тъй като носи главоболие на всеки човек. Въпреки това, много проблеми могат да бъдат избегнати, ако поверите работата на специалистите на компанията Аква ЕМ.

 Нашата компания предлага висококачествен ремонт на апартаменти до ключ във всички райони на София и Софийска област. Лесно е да направите ремонт в апартамент в София бързо и на добра цена.

Ремонт на апартамент: основен или козметичен

Основен ремонт на апартаменти в София се извършва, когато е необходимо радикална промяна на оформлението или глобално подравняване на стени и тавани, издигане на прегради, смяна на подове, водопровод, електрическо окабеляване и др. Отличителна черта на основния ремонт е голямото количество строителни отпадъци. Нашата компания, извършваща ремонт на апартаменти в София и Софийска област, организира сметосъбиране след приключване на работата. Имаме и наши партньори на пазара, което Ви осигурява гаранция за изгодна цена и спазваме всички санитарни (санитарни и епидемиологични) правила и мерки за безопасност. Можете да поръчате ремонт на апартамент в София, като ни се обадите на телефонния номер, посочен на уебсайта, или като попълните формуляра за обратна връзка.

 

Етапи на взаимодействие

Ремонтът на апартаменти до ключ в София е една от най-популярните услуги сред нашите клиенти. Предимства:

 • Извършване на работата, посочена в договора за ремонт на апартаменти в нова сграда от квалифицирани специалисти.
 • Възможност за извършване на корекции от собственика по време на основен ремонт на апартамента.
 • Възможност за спестяване на материали, което се осигурява благодарение на опита на изпълнителите.
 • Качество, което е гарантирано поради изпълнението на целия обхват от необходими действия от една организация.
 • Предимствата на ремонта на апартамент до ключ включват изгодни цени. Благодарение на тях широк кръг от клиенти, които не трябва да харчат голяма сума пари, могат да ремонтират жилище от специалисти.

Ремонтът на апартаменти в София включва промяна на интериора без сложна работа:

  • демонтаж на тапети, плочки, остарели подови настилки
  • изравняване на повърхността
  • Довършителни работи

За довършване на тавани, стени и подове могат да се използват различни строителни материали: шпакловка, боя, мазилка, плоскости, ламинат, паркет, тапети и др. Клиентът може да закупи материали самостоятелно или да повери закупуването им на нашата фирма  АкваЕМ . Работим директно с доставчици на строителни материали, следователно, като поръчате ремонт на апартаменти от нас, ще бъдете приятно изненадани от достъпни цени за материали и работа. Предоставяме изцяло разписка за получаване на строителни материали в края на етапа на извършената работа.

Цената на ремонта на апартамент в София

Цената на ремонта на апартамент зависи от цената на използваните материали и квадратурата на помещението. Ето защо цените за ремонт на апартаменти в София могат да бъдат различни. Можете да направите предварителна оценка, като използвате нашата ценова листа за ремонтни дейности. За различните обекти списъкът с ремонти ще бъде различен, което означава, че финансовите разходи ще бъдат различни.

 1. Технически анализ на обекта. Извършва се от измервателя за определяне на прогнозната цена и списъка на ремонтите.
 2. Изработване на комуникационен и дизайнерски проект. Изготвяне на проектобюджет.
 3. Избор на строителни материали за чернови и довършителни работи. Изготвяне на окончателен бюджет.
 4. Демонтаж на стари повърхности и конструкции. Почистване и отстраняване на строителни отпадъци.
 5. Груби довършителни работи, поставяне на нови прегради, подова замазка, смяна на прозорци и врати и др.
 6. Полагане на нови комуникации по проект ( окабеляване ,  ВиК , подово отопление) и свързването им.
 7. Фини довършителни работи и монтаж на декоративни елементи, осветление, вградени мебели.

След като ремонтът на апартаменти в Софийска област и София е завършен на 100%, се извършва цялостно сметоизвозване и монтаж на мебели. Работата на комуникациите и системите, инсталирани по време на ремонтния процес, се проверява непременно. Този подход позволява да се осигури правилно функциониране и запазване на оригиналните характеристики през целия експлоатационен живот.

След приключване на ремонтните дейности се подписва акт за завършена работа между изпълнителя и клиента, който потвърждава липсата на рекламации от страна на Изпълнителя и Клиента. Ние ще ви помогнем бързо да ремонтирате апартамент до ключ в София при изгодни условия.

 

Последни обяви