Преди да запозная читателите с различните етапи на водопроводни работи, бих искал да засегна основните принципи, които всеки начинаещ водопроводчик трябва да следва. Ако искате сами да овладеете водопроводните работи, тогава трябва да вземете този въпрос с цялата сериозност и отговорност.

Когато изучавате мъдростта на водопровода, спазвайте следните правила: първо преминете от прости към по-сложни. Ако преди това не сте участвали в водопроводни работи, не започвайте веднага да инсталирате, например, душ кабина . Дори да сте виждали как другите са го правили или са изучавали съответните материали в интернет, теорията е едно, но практиката е съвсем различна. Опитайте първо по-проста работа: почистете запушване , сменете текущия кран или поправете смесител .

Второ, не започвайте работа, ако не сте напълно сигурни, че можете да го направите компетентно и добре. Разходите за грешна работа могат да бъдат непосилни.

На трето място, без творчество и собствени изобретения. Във водопровода не трябва да има кран. Това е досаден бизнес, който се регулира от GOST, SNiP, различни стандарти за безопасност и т.н. По време на водопроводни работи не е допустимо творчество в стила на прилепване, тъй като това може да доведе до различни сериозни последици, от повреда на скъпи водопроводи и до наводняване на съседи отдолу . Независимо от това, ако знаете и спазвате всички правила при извършване на водопроводни работи, тогава не трябва да има излишъци.
Източник - Topmaistor.com

Последни обяви